Ιδανική τοποθεσία για ηρεμία και ξεκούραση!

Το Μικρό Χωριό είναι χτισμένο σε ένα κτήμα περίπου 4 στρεμμάτων στην περιοχή Βαρρές. Η περιοχή αυτή, αν και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη της Ζακύνθου και το τουριστικό θέρετρο του Τσιλιβί με τη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” παραλία και την έντονη νυχτερινή ζωή, διατηρεί ωστόσο την αγροτική της φυσιογνωμία και αποτελεί ιδανική τοποθεσίας για ηρεμία και ξεκούραση.

Πώς να έρθετε από το λιμάνι

Το Μικρό Χωριό βρίσκεται στο δρόμο που συνδέει την πόλη της Ζακύνθου με το Τσιλιβί, μέσω Μπόχαλης.

Ξεκινώντας από το λιμάνι της Ζακύνθου, θα στρίψετε δεξία και θα ακολουθήσετε τον παραλιακό δρόμο του λιμανιού. Μετά από περίπου 1 χιλιόμετρο, θα βρείτε στο δεξί σας χέρι μία ταμπέλα που οδηγεί προς την περιοχή της Μπόχαλης και τις Βαρρές. Στο σημείο αυτό θα στρίψετε αριστερά και θα ακολουθήσετε τις σχετικές πινακίδες, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε έναν ανηφορικό δρόμο. Ανηφορίζοντας το δρόμο προς την Μπόχαλη, θα συνεχίσετε όλο ευθεία, θα περάσετε τη διασταύρωση που δεξιά οδηγεί προς την περιοχή του Ακρωτηρίου και εν συνεχεία ο δρόμος θα ξεκινήσει να κατηφορίζει. Στην επόμενη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά (υπάρχει χαρακτηριστική κλειστή στροφή) και θα ακολουθήσετε τον κεντρικό δρόμο. Μετά από περίπου 1,5 χιλιόμετρο θα μας βρείτε στο δεξί μέρος του δρόμου (υπάρχει και η σχετική πινακίδα για το Μικρό Χωριό).

Δρομολόγια πλοίων

Για δρομολόγια και κρατήσεις θέσεων οχημάτων για τα πλοία της ακτοπλοϊκής γραμμής Κυλλήνης-Ζακύνθου, καλέστε το Πρακτορείο Κυλλήνης στο 26230 92100. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα.