Περιβάλλων χώρος

Ο κήπος του Μικρού Χωριού περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, τριανταφυλλιές, ιβίσκους, βουκαμβίλιες, γιασεμιά, ελιές και μπανανιές. Επιπλέον, το μεγαλύτερο τμήμα του κήπου είναι καλυμμένο με γκαζόν και είναι εύκολα προσβάσιμο. Λίγο μετά την είσοδο, υπάρχει άνετος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και δίπλα σε αυτόν βρίσκεται περιφραγμένο γήπεδο μπάσκετ για να εξασκήσετε τις αθλητικές σας ικανότητες. Ο χώρος του BBQ (ψησταριάς) περιλαμβάνει ένα μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι κάτω από μία αιωνόβια ελιά και προσφέρεται για να ψήσετε, γευματίσετε, κουβεντιάσετε και γενικότερα περάσετε ευχάριστα τις καλοκαιρινές σας βραδιές με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ακριβώς απέναντι από το BBQ βρίσκεται και η παιδική χαρά για τους μικρούς μας (και όχι μόνο) φίλους! Η τραμπάλα, η κούνια και η τσουλήθρα σας περιμένουν να περάσετε ανέμελες στιγμές παιχνιδιού, κάτω από την σκιά των δέντρων.

Παροχές

  • Κλιματισμός
  • Ασύρματη πρόσβαση στο Internet
  • Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
  • Παιδική χαρά
  • Γήπεδο μπάσκετ
  • Ψησταριά-BBQ στον κήπο

Κατοικία Ισογείου

Η κατοικία ισογείου μπορεί να φιλοξενήσει εώς και 5 άτομα.

Ιδιωτικός κήπος

Η κατοικία διαθέτει το δικό της ιδιωτικό χώρο στον κήπο με ένα άνετο στρογγυλό μαρμάρινο τραπέζι, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία που προσφέρει το Μικρό Χωριό όλες τις ώρες της ημέρας.

Σαλόνι

Το σαλόνι περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο καθιστικό. Ο καναπές του καθιστικού μπορεί να μετατραπεί σε δύο μονά κρεβάτια, όπου μπορούν με άνεση να κοιμηθούν τόσο παιδιά όσο και ενήλικες. Επίσης, στο σαλόνι βρίσκεται η τηλεόραση και ένα από τα δύο κλιματιστικά του σπιτιού.

Τραπεζαρία και κουζίνα

Η κατοικία διαθέτει μία βολική τραπεζαρία, η οποία βρίσκεται πλάι στην κουζίνα. Ο εξοπλισμός της κουζίνας είναι πλήρης και περιλαμβάνει ένα μικρό φουρνάκι, ένα μικρό ψυγείο καθώς και όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρέματος.

Υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και μία ευρύχωρη ντουλάπα, ενώ είναι εξοπλισμένο και με κλιματιστικό.

.

Διαθεσιμότητα & Προσφορά

Κατοικία Ορόφου

Η κατοικία ορόφου μπορεί να φιλοξενήσει εώς και 4 άτομα.

Βεράντες

Η κατοικία διαθέτει δύο ιδιωτικές, μία μπροστά από το υπνοδωμάτιο και μία μπροστά από το χώρο του σαλονιού. Η κεντρική βεράντα έχει επιπλέον τραπέζι εξωτερικού χώρου, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε την ηρεμία και την θέα του κήπου και του καταπράσινου κάμπου.

Σαλόνι

Το σαλόνι περιλαμβάνει ένα άνετο καθιστικό. Οι καναπέδες του καθιστικού μπορούν να μετατραπούν σε μονά κρεβάτια, όπου μπορούν με άνεση να κοιμηθούν τόσο παιδιά όσο και ενήλικες. Επίσης, στο σαλόνι βρίσκεται η τηλεόραση και ένα από τα δύο κλιματιστικά του σπιτιού.

Τραπεζαρία και κουζίνα

Η κατοικία διαθέτει μία βολική τραπεζαρία η οποία βρίσκεται πλάι στην κουζίνα. Ο εξοπλισμός της κουζίνας είναι πλήρης και περιλαμβάνει ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, σκεύη μαγειρέματος και ότι άλλο χρειάζεται για να αισθανθείτε την άνεση του σπιτιού σας.

Υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και μία ευρύχωρη ντουλάπα, ενώ είναι εξοπλισμένο και με κλιματιστικό.

.

Διαθεσιμότητα & Προσφορά